Alla som vill skapa kan skapa.

Här finns det inget rätt eller fel...

det finns bara din känsla och den är alltid rätt

Christine Lidö.

Vi leker kanske vuxna lite för bra ibland. 


Kom i kontakt med ditt barnjag, utmana kontrollbehovet och låt leran styra dig.

Christine Lidö


Mer lek och skapande ger livslust djupt in i hjärteroten.

Christine Lidö

Hello world
Hello world
Hello world

Vem är jag.


Christine Lidö heter jag som driver kurser, workshop och skapar med lera. Sedan 2001 har jag från och till arbetat med stengodslera och har gått ett flertal keramikkurser, konstskolor, lärarprogrammet och har en kandidatexamen med fördjupningskurser i drama och bildskapande samt en fördjupande diplomutbildning i keramik och x antal fortbildningskurser inom keramiken samt en 1 årig utbildning i grafisk design, reklam och marknadsföring. 


Jag bor alldeles vid Vimmersjön i Nödinge, strax utanför Göteborg, tillsammans med min make och våra två barn. När jag inte är i ateljen skriver jag, målar om gamla möbler, powerwalkar, åker ut med båten för att grilla och vandra med familjen... då landar jag. Eller så åker jag skidor, reser eller njuter av en dansföreställning på Göteborgsoperan. Tiden räcker sällan till då det finns så mycket fint att möta!


Att mina olika konstskolor, min lärarutbildning och min kreativitet samt lust att möta människor skulle få bakas samman och ge mig ett liv med keramikkurser, workshops och eget skapande i en atelje kunde jag inte ana när jag sökte mig fram och egentligen bara lyssnade på min magkänsla genom åren. Idag mår både jag och magkänslan som allra bäst. Vi fann vårt mål och för det hyser jag en stor tacksamhet och ödmjukhet inför då livet bjuder på sina utmaningar för oss alla stundvis och det är aldrig en självklarhet när vi verkligen finner vårt mål. När vi väl gör det finns det nog inget som kan ge samma lugn och glädje.


Jag hoppas att jag med min atelje kan få sprida både glädje och kreativ inspiration som förhoppningsvis kan komma att ge även dig lite extra livslust. I min atelje möts vi kravlöst utan vasa kanter och delar en mysig skaparstund tillsammans. Varmt Välkommen! 


Presentkort

Ge bort ett presentkort till en Workshop eller en kurs till någon som fyller år, gifter sig eller kanske julklapp! 


Skräddarsydda & Personliga Workshop

Jag anordnar Workshop och Kurser efter förfrågan och kan skapa ett personligt upplägg utifrån ert sällskap... det kan ingå lunch, fika och tapas. 


Kanske en ny Kick-Off, Möhippa, Tjejträff, Överaska bokklubben, Personalvård för den mindre arbetsgruppen. Möjligheterna är oändliga så hör av dig så snickrar vi ihop bästa upplägg för just er! 


Privat Bokning

3h Keramikworkshop ink kaffe, te, choklad, 4900kr

samt att ett extra tillfälle ingår till att glasera.


Barnkalas

3h keramikworkshop för 8-12 barn, 4500kr

samt att extra tillfälle ingår till att glasera. Telefon: 0735-296357

Mail: christine@chbych.se